A lencsét mossuk át, majd alaposan csepegtessük le. A vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk fel apróra.
Az olajat hevítsük fel, majd adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymát, és pároljuk üvegesre.
Amikor már kellően üveges, először adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, majd pár pillanat múlva a lecsepegtetett lencsét, és a reszelt gyömbért is.
Ezután szórjuk meg a kurkumával, keverjük össze, majd öntsük fel az alaplével és főzzük félpuhára a lencsét.
Amikor a lencse félpuhára főtt, öntsük hozzá a kókusztejet, ízlés szerint szórjuk meg egy csipet sóval, majd pár perc alatt, főzzük készre a levest (arra azért vigyázzunk nehogy túlfőzzük, és a lencse teljesen szétfőljön).
Közben ízlés szerint süssünk szép pirosra, ropogósra pár szelet sonkát, vagy bacont, majd azzal tálaljuk a levest.
Tálaláskor merjük tányérba, majd ízlés szerint az egyben hagyott, vagy éppen apróra tördelt ropogós sonkadarabokkal (v. baconnel) kínáljuk.
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.
Haladó beállítások
Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.
Az alapvető sütik elengedhetetlenek weboldal biztonságos és helyes működéséhez, valamint a regisztrációs folyamathoz.
A funkcionális sütik megjegyzik a weboldallal kapcsolatos preferenciákat és lehetővé teszik annak testreszabását.
A teljesítmény sütik figyelik a weboldal teljesítményét.
A marketing sütik lehetővé teszik, hogy mérjük és elemezzük weboldalunk teljesítményét.